Dashboard/display storing Stilo

Alles over de elektronica van de Stilo.
Gebruikersavatar
djacco
Goeroe
Goeroe
Berichten: 1174
Lid geworden op: di feb 18, 2014 1:25 pm
Kenteken: 93-LS-KP
Carrosserie: 5 Drs MultiWagon
Model: Active Plus
Motor: 1.6 16V (192B30)
Woonplaats: Almere
Vindt dit leuk: 178 keer
`Vind ik leuk` ontvangen: 162 keer

Re: dasboard dood!

Berichtdoor djacco » do dec 03, 2015 8:38 pm

Volgens mij moet hij gewoon werken,het makkelijkste is er een te nemen met een lagere km stand dan je eigen heeft. Je moet wel een proxi alignment uitvoeren dit kan bij de fsc quickpoints.

Gebruikersavatar
Ecniv
Senior
Senior
Quickpoint
Quickpoint
Berichten: 451
Lid geworden op: wo mei 14, 2014 12:44 am
Kenteken: 84-ll-xl
Carrosserie: 3 Drs Hatchback
Model: Abarth Selespeed
Motor: 2.4 20V (192A2000)
Woonplaats: Numansdorp
Vindt dit leuk: 13 keer
`Vind ik leuk` ontvangen: 41 keer

Re: dasboard dood!

Berichtdoor Ecniv » do dec 03, 2015 10:52 pm

Het is mogelijk om een unit met kleurendisplay in te bouwen maar het kan zijn dat je hiervoor een aanpassing aan je kabelboom moet gaan maken om alles functioneel te krijgen:

http://www.fiatforum.com/stilo-guides/3 ... stilo.html

Hier heb ik wel een paar monochromen dashboards mocht je ze niet kunnen vinden:

https://www.onderdelenlijn.nl/auto-onde ... teller-km/

Gecodeerde tellers zegt mij trouwens niks het enige wat ik weet wat gecodeerd werkt zijn de ECU en de NAV unit :eh:

Succes :thumbup:
Sex is like air: You will miss it when it`s gone

Gebruikersavatar
Davidoff
Beginner
Beginner
Berichten: 17
Lid geworden op: za nov 28, 2015 11:46 am
Kenteken: 74jfnb
Carrosserie: 3 Drs Hatchback
Model: Dynamic
Motor: 1.6 16V (192B30)
Woonplaats: Woerden
`Vind ik leuk` ontvangen: 5 keer

Re: Tellers flippen, auto valt uit!

Berichtdoor Davidoff » za dec 19, 2015 11:11 am

Net terug van Dennis12354 hij heeft 'm gemaakt helemaal top!

Gebruikersavatar
djacco
Goeroe
Goeroe
Berichten: 1174
Lid geworden op: di feb 18, 2014 1:25 pm
Kenteken: 93-LS-KP
Carrosserie: 5 Drs MultiWagon
Model: Active Plus
Motor: 1.6 16V (192B30)
Woonplaats: Almere
Vindt dit leuk: 178 keer
`Vind ik leuk` ontvangen: 162 keer

Re: Tellers flippen, auto valt uit!

Berichtdoor djacco » za dec 19, 2015 5:19 pm

Misschien even posten wat jullie hebben gedaan?

Gebruikersavatar
dennis12354
Master
Master
Berichten: 627
Lid geworden op: do jun 13, 2013 6:42 am
Kenteken: XX-XX-XX
Carrosserie: 5 Drs MultiWagon
Model: Uproad
Motor: 1.9 JTD 8V 115 (192A1000)
Woonplaats: Nuenen
Vindt dit leuk: 245 keer
`Vind ik leuk` ontvangen: 159 keer

Re: Tellers flippen, auto valt uit!

Berichtdoor dennis12354 » za dec 19, 2015 7:14 pm

Simpel, bougies wisselen.
Deze zorgen voor kortsluiting in het systeem.

Gebruikersavatar
djacco
Goeroe
Goeroe
Berichten: 1174
Lid geworden op: di feb 18, 2014 1:25 pm
Kenteken: 93-LS-KP
Carrosserie: 5 Drs MultiWagon
Model: Active Plus
Motor: 1.6 16V (192B30)
Woonplaats: Almere
Vindt dit leuk: 178 keer
`Vind ik leuk` ontvangen: 162 keer

Re: Tellers flippen, auto valt uit!

Berichtdoor djacco » za dec 19, 2015 8:18 pm

Wow dat heb ik nog niet eerder gehoord ;)

Gebruikersavatar
dennis12354
Master
Master
Berichten: 627
Lid geworden op: do jun 13, 2013 6:42 am
Kenteken: XX-XX-XX
Carrosserie: 5 Drs MultiWagon
Model: Uproad
Motor: 1.9 JTD 8V 115 (192A1000)
Woonplaats: Nuenen
Vindt dit leuk: 245 keer
`Vind ik leuk` ontvangen: 159 keer

Re: Tellers flippen, auto valt uit!

Berichtdoor dennis12354 » zo dec 20, 2015 10:51 am

Nee, ik ook niet maar kreeg een tip van iemand.

Dus nogmaals JAARLIJKS bougies wisselen dames en heren.

Gebruikersavatar
pilki
Beginner
Beginner
Berichten: 55
Lid geworden op: di feb 18, 2014 6:29 pm
Kenteken: 76llkh
Carrosserie: 5 Drs Hatchback
Model: Active
Motor: 1.2 16V (188A5.000)

storing op display stilo 1.2

Berichtdoor pilki » ma jan 04, 2016 8:18 pm

Ik kreeg onder het rijden een storing geel driehoekje en het gele motor blokje brande.
Stond op display coolant sensor faillor of zoiets.
Ik zette de auto aan de kant en zette de motor stop.
toen ik hem weer startte met veel gas geven was de storing weg.
Wat betekend dit en wat kan ik er aan doen?
kan iemand mij een tip geven wat ik moet doen?
Ik rij in een fiat stilo 1.2 16v
En als ik naar een FSC "kwik-Point" moet rijden kost mij dat uren rijden want ik kom uit Hengelo overijsel
Groet Pilki

Gebruikersavatar
Armando
Beginner
Beginner
Berichten: 4
Lid geworden op: do mei 18, 2017 6:34 pm
Kenteken: 07-RP-GF
Carrosserie: 3 Drs Hatchback
Model: Abarth 5M17
Motor: 2.4 20V (192A2000)
Woonplaats: Hoogvliet
Vindt dit leuk: 4 keer
`Vind ik leuk` ontvangen: 1 keer

Instrumentenpaneel storing

Berichtdoor Armando » vr feb 08, 2019 1:16 pm

Goedemiddag,

Ik ben in bezit van een Stilo Abarth van 2005. Ik heb deze bijna 4 jaar en bijna geen problemen gehad tot een aantal weken geleden.
Instrumentenpaneel viel ineens uit. Accu onder de druppellader gezet en werkte weer even maar paar dagen later weer uitgevallen
Auto moest toch naar de garage voor een nieuwe koppeling dus gelijk na laten kijken. Hebben alle contacten schoongemaakt en werkte weer voor twee weken. Nu blijft ineens de teller op 60 km/u hangen en als ik dus 60 rijdt geeft ie 120 aan.
Nu heb ik twee opties: een gereviseerde teller kopen, er zelf inzetten en opnieuw laten inlezen bij de garage ?
De teller laten reviseren ? Ik heb gelezen dat iemand dat hier op het forum ook doet ?

Graag jullie advies

Alvast bedankt !!! Armando

Gebruikersavatar
Schumi
Beheerder
Beheerder
Quickpoint
Quickpoint
Berichten: 5032
Lid geworden op: di apr 23, 2013 12:33 pm
Kenteken: 68-JT-JV
Carrosserie: 3 Drs Hatchback
Model: Abarth Selespeed
Motor: 2.4 20V (192A2000)
Woonplaats: Maranello Italie
Vindt dit leuk: 16 keer
`Vind ik leuk` ontvangen: 757 keer

Re: Instrumentenpaneel storing

Berichtdoor Schumi » vr feb 08, 2019 1:55 pm

Ik zou zeggen neem dit topic ven door ;)

Armando schreef:Goedemiddag,

Ik ben in bezit van een Stilo Abarth van 2005. Ik heb deze bijna 4 jaar en bijna geen problemen gehad tot een aantal weken geleden.
Instrumentenpaneel viel ineens uit. Accu onder de druppellader gezet en werkte weer even maar paar dagen later weer uitgevallen
Auto moest toch naar de garage voor een nieuwe koppeling dus gelijk na laten kijken. Hebben alle contacten schoongemaakt en werkte weer voor twee weken. Nu blijft ineens de teller op 60 km/u hangen en als ik dus 60 rijdt geeft ie 120 aan.
Nu heb ik twee opties: een gereviseerde teller kopen, er zelf inzetten en opnieuw laten inlezen bij de garage ?
De teller laten reviseren ? Ik heb gelezen dat iemand dat hier op het forum ook doet ?

Graag jullie advies

Alvast bedankt !!! Armando
============>>> STILO AMR24 STRADALE 200/PK Tuned by Madeno Racing <<<===========


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten