Pagina 1 van 1

Toertocht Flevoland zaterdag 13 juli.

Geplaatst: za jul 13, 2019 10:46 pm
door Reind67
Zaterdag is de toerrit verreden voor Italiaanse wagens door Flevoland ( en de rand van Overijssel) .
We verzamelden om 13.00u voor de beachclub met een team van 4 wagens, te weten:René & Jenny (Fiat Doblo), Cees & Ilse (Fiat Bravo), Ruben G. en Albert(Fiat Stilo) en een lid van de versterking van Sportiva Italia Jaco Noordzij en twee jeugdige bijrijders( Alfa Romeo Guillietta).
20190713_131113m.jpg
Een kleine maar zeker gezellige groep.
Via diverse dorpjes en weggetjes uiteindelijk de Ijssel overschreden middels een pont en later neergestreken op het idyllische Schokland,
alwaar een goede koffie's en een heerlijke "schokkerbrok"werden verorberd. Met dank aan restaurant Schokland : https://restaurantschokland.nl/ voor het lekkere arrangement!
Na te zijn uitgerust achter het stuur en door naar Lelystad en het natuurgebied "Oostvaardersplassen". Hier ook een korte stop,
IMG-20190713-WA0004v2100.png
het is inmiddels 17.00uur besloten uit elkaar te gaan Ruben, Albert en Jaco gingen alvast huiswaarts. René & Jenny en Cees & Ilse gingen nog voor de gezamenlijke maaltijd , met dank aan cafetaria "Netwerk" uit Lelystad voor het lekkere arrangement ! : https://www.facebook.com/cafetarianetwerk/

Al met al een mooie toerrit gereden met dank aan de deelnemers uit: Beverwijk, Ridderkerk en Nunspeet die toch even naar Biddinghuizen wilden komen rijden.

Re: Toertocht Flevoland zaterdag 13 juli.

Geplaatst: zo jul 14, 2019 11:11 am
door cees26
Ten eerste wil ik Rene en Jenny bedanken voor het organiseren en uitzetten van de Flevoland rondrit ! Op plaatsen geweest waarbij ik in gedachten de stem van Joop Scheltema, de voice-over van 'ontdek je plekje' en 'Nederland waterland', hoordde. Neem als voorbeeld het idyllische plaatsje Blokzijl !

Ten tweede, de opkomst van FSC was bedroevend ! Gelukkig kregen we versterking van Jacco, van Sportiva Italia, maar er zouden bij FSC toch meer liefhebbers van Italiaanse bolides zijn, of is FSC tot een doorgeefluik voor alleen informatie verworden ?

Ik vond het jammer voor Rene en Jenny, organisatie en planning van een toerrit (weet ik uit eigen ervaring), kost veel tijd en inzet, en dan 3 FSC'ers, met name 1 Stilo (!) is jammer.

Neemt niet weg dat wij (de 4 deelnemers en bijrijders), een giga mooi stukje Nederland hebben gezien waar je normaal niet komt cq aan voorbij gaat, dus Rene en Jenny : chapeau ! Bedankt.

Misschien (hoofdletter !), tot een volgende meeting/toerrit maar niet met zo'n animo !

Sorry, ik moest het ff kwijt !!!!!

Namens FSC, Cees

Re: Toertocht Flevoland zaterdag 13 juli.

Geplaatst: zo jul 14, 2019 3:03 pm
door Astrid1987
Het was voor ons niet haalbaar ivm geen oppas voor de twee honden. Helaas.... we hadden er graag bij willen zijn met onze bolides :-(

Re: Toertocht Flevoland zaterdag 13 juli.

Geplaatst: zo jul 14, 2019 3:55 pm
door Reind67
Misschien volgende keer beter...

Re: Toertocht Flevoland zaterdag 13 juli.

Geplaatst: zo jul 14, 2019 10:11 pm
door RobertStilo16v
ook wij hadden bij willen zijn ,
maar forum gevolgd is van onze stilo .....nam ik geen risico
ik denk niet eens de rit richting Flevo gehaald had

inmiddels hebben we een andere MW

Re: Toertocht Flevoland zaterdag 13 juli.

Geplaatst: zo jul 14, 2019 10:35 pm
door Reind67
Dat is spijtig om te horen, hopelijk heb je van deze Stilo veel en lang rijplezier..