Pagina 1 van 1

RopaRun 2018 Team 164 “Kinderoncologie voor Kanjers”

Geplaatst: di jan 23, 2018 10:01 pm
door Schumi
https://www.roparun.nl/nl/over-roparun/
Over Roparun
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Het goede doel
Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur Palliatieve Zorg toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:

‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto van Roparun. Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn. De ontwikkeling van ‘palliatieve boxen’, een hulpmiddel voor mensen in een terminale fase die graag in de eigen thuisomgeving willen verblijven. Of de inrichting van een hospice om er voor te zorgen dat mensen tijdens hun laatste levensfase in een prettige omgeving kunnen verblijven. Voor meer informatie over de goede doelen van Roparun kijk bij Doelen.

Re: RopaRun 2018 Team 164 “Kinderoncologie voor Kanjers”

Geplaatst: do jan 25, 2018 9:21 am
door ed&syl
Wie zijn wij ???
Om te beginnen gewoon Ed&Syl lid van de Stilo club.

Wat doen we nog meer !!!
Ed doet dit jaar voor de 2e keer mee als deelnemer van de de Roparun ( niet als fietser of loper, maar als chauffeur) van team 164 kinderoncologie voor kanjers
Afbeelding

Dit team is verleden jaar ontstaan door een team artsen en begeleiders vanuit het Erasmus ( Sophia kinderziekenhuis ) Rotterdam

Ed werd gevraagd als chauffeur en die is dat natuurlijk gaan doen.
Vreselijk vermoeiend met maar 3 uur slaap in die 4 dagen, maar wat een ervaring...vol mét verhalen, en de kreet volgend jaar weer hoor Syl!!
Afbeelding

Mij is dit jaar gevraagd om mee te gaan voor de catering (want er moet natuurlijk wel goed gegeten worden deze dagen)

We doen dit niet alleen omdat we dit leuk vinden om te doen natuurlijk, maar ook voor het fantastische doel waar dit voor is op gezet.

Iedere donatie is er 1... maakt niet uit hoe groot of klein die bijdrage is... het komt uit een goed hart !!!
Afbeelding

Wij gaan er voor....hoop mede door jullie steun :thumbup:

Ed&Syl

Re: RopaRun 2018 Team 164 “Kinderoncologie voor Kanjers”

Geplaatst: di mei 22, 2018 9:17 pm
door Schumi
ROPARUN 2018!!
Wat een geweldige ervaring
Diep RESPECT!!
voor iedereen, lopers en fietsers van
Team 164 Kinderoncologie voor kanjers
WE DID ITTTTT!!! ( Nu uitgeblust op de bank)
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

En dit zijn (in het oranje shirt) Ed & Silvia lid van de FSC die zich hebben ingezet voor "TEAM 164" Kinderoncologie voor kanjers :clap:
Afbeelding