RMP Cardesign

In deze rubriek worden alleen commerciële mededelingen geplaatst. Informatie over de kosten van het plaatsen van een commercieel topic bij info@fiatstiloclub.nl
Plaats reactie
Gebruikersavatar
RMP Cardesign
Sponsor
Sponsor
Berichten: 2
Lid geworden op: do jan 26, 2017 2:18 pm
Registration: 94-PRS-8
Coach type: 5 Drs Hatchback
Model: Active
Engine: 1.2 16V (188A5.000)
Woonplaats: Den Haag
Gegeven waarderingen: 0
Ontvangen waarderingen: 1 keer

RMP Cardesign

Bericht door RMP Cardesign »

Beste leden van FSC 8-) ,

Wij van RMP Cardesign zijn blij dat we een onderdeel mogen zijn van FSC. Wij hopen een positieve bijdrage te kunnen leveren aan jullie als fanatieke Fiat Stilo liefhebbers.

Even wat informatie over het bedrijf. RMP Cardesign zit gevestigd in Den Haag op de Saturnusstraat 32. Wij zitten op het bedrijventerrein waar ook autoschadeherstelbedrijf den Elzen zich bevindt. RMP Cardesign specialiseert zich in Carwrapping, Liquid Spray Wrap, Water Transfer Printing, ramen tinten, lichte autoschadeherstel en het plaatsen van (lak)beschermfolie.

RMP-Cardesign werkt met diverse partners en leveranciers. Zo maken wij alleen gebruik van bekende kwaliteitsmerken zoals Hexis, Avery Dennison, 3M, Xpel, Bodyfence en Halo FX.

Zoals u kunt zien bieden wij veel opties om zoveel mogelijk jullie wensen en/of ideeën te kunnen waarmaken. Al deze diensten vullen elkaar aan of kan uitstekend gecombineerd worden. Om te beginnen willen wij aan FSC sponsor leden 15% korting aanbieden voor Liquid Spray Wrap. Dit zullen wij controleren alvorens de werkzaamheden.

Wij zullen jullie op de hoogte houden voor verder interessante acties. Hou met betrekking van onze diensten en producten naast FSC ook onze Facebook https://facebook.com/rmpcardesign/en/of website http://rmp-cardesign.nl/ in de gaten.

Heeft u interesse in een product of heeft u een vraag welke mogelijkheden er zijn? Wacht niet langer en stel uw vraag gerust aan ons. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden!

Met vriendelijke groet,Afbeelding

Gebruikersavatar
RMP Cardesign
Sponsor
Sponsor
Berichten: 2
Lid geworden op: do jan 26, 2017 2:18 pm
Registration: 94-PRS-8
Coach type: 5 Drs Hatchback
Model: Active
Engine: 1.2 16V (188A5.000)
Woonplaats: Den Haag
Gegeven waarderingen: 0
Ontvangen waarderingen: 1 keer

Re: RMP Cardesign

Bericht door RMP Cardesign »

Beste leden,

Naast onze huidige werkzaamheden verkopen wij velgen en banden. De velgen kun je bij ons, mocht je dit willen, bewerken door te kiezen voor diverse prints. Hier kan gedacht worden aan bijvoorbeeld carbon. Uiteraard kunt u ook gewoon velgen bij ons bestellen die niet bewerkt hoef te worden.

Geen vanaf prijs maar een vaste prijs( niet geldig bij eigen ontwerp).

Ook is het mogelijk dat je een eigen ontwerp/design wilt laten maken. Wij bespreken dit samen wat je wensen zijn maken hiervan een offerte.

Als onze klanten de velgen die bij ons worden gekocht laat bewerken krijgen zij 5% korting op de totale prijs (velg + print ). FSC sponsor leden krijgen bovenop die 5% nog eens 5% extra korting. Dit betekent dat FSC sponsorleden in totaal 10% korting krijgen.
Onze eerste 5 FSC sponsor leden krijgen een extra introductie korting van 5%. Dus in totaal 15% korting voor de eerste 5 sponsorleden.

Op onze website http://www.rmp-cardesign.nl staan wat meer informatie. Mocht er alsnog vragen zijn dan horen wij dit graag.

Afbeelding
Deze gebruikers waarderen RMP Cardesign voor dit bericht:
kaasjager (di feb 21, 2017 9:24 am)
Waardering: 14.29%

Plaats reactie