Algemene voorwaarden

In dit topic stel je jezelf en je Stilo (met foto) voor (na registratie heb je automatisch toegang tot het complete forum)
Gesloten
Gebruikersavatar
EntonoX
Master
Master
Berichten: 735
Lid geworden op: di apr 23, 2013 1:55 pm
Registration: 00-00-00
Coach type: 5 Drs Hatchback
Model: Active
Engine: 1.2 16V (188A5.000)
Woonplaats: Wijk bij Duurstede
Gegeven waarderingen: 49 keren
Ontvangen waarderingen: 107 keren

Algemene voorwaarden

Bericht door EntonoX »

Huisreglement

Als extra toevoeging op het huisreglement van het forum stellen wij het zeer op prijs om jezelf en je auto eerst even voor te stellen in het daarvoor bedoelde topic.

Het Voorsteltopic: http://www.fiatstiloclub.nl/forum/viewforum.php?f=4
Het Smoelenboek: http://www.fiatstiloclub.nl/forum/viewforum.php?f=14

Het is niet toegestaan om hier (illegale) en of software aan te bieden of te verhandelen. Hieronder valt alles waar auteursrechten aan verbonden zijn.(bijv. Frimware Connect Nav+ en Navigatiecd's,ODB software)

Het is niet toegestaan dat FSC-leden zonder overleg met het FSC beheer,aanpassing(en) aan te brengen aan het club logo en flyers en andere zaken die met de lay-out van FSC te maken hebben.

De FSC kan niet verplicht worden om haar in en uitgaven openbaar te maken aan de leden.

Het is niet toegestaan om bewegende plaatjes als avatar te gebruiken. Tevens is het niet toegestaan om links naar een andere site dan deze en/of plaatjes in het onderschrift te gebruiken. Hieronder worden ook Smilie's beschouwd.

Om het forum overzichtelijk te houden, wordt een onderschrift van maximaal 4 regels gehanteerd. Bij het niet nakomen van deze regel heeft de forum-crew het recht om het onderschrift te verwijderen.

Bij herhaaldelijk offtopic gaan kan de forum-crew een waarschuwing geven. Onder offtopic wordt het posten van berichten die niets aan het onderwerp toevoegt verstaan. Hier is het offtopic gedeelte een uitzondering zolang het binnen de perken blijft.

Moderatorgedrag door leden is niet toegestaan. Iemand die niet tot de forum-crew behoort mag andere leden niet aanspreken op hun gedrag cq. overtreden van de regels.

Voor het openen van een nieuw topic, graag eerst gebruik maken van de zoekfunctie. Dit voorkomt vele dubbele topics, en is een behoud voor een overzichtelijk forum.

Ga voorzichtig om met de privacygevoelige informatie van jezelf maar ook van anderen. Post geen adressen, telefoonnummers of andere privacy informatie direct op het forum.

Mensen die zich als nieuw FSC aanmelden met de bedoeling om op het forum direct hun Stilo tekoop aan te bieden,zal niet worden toegestaan.

Spam, reclame en andere commerciële uitingen;
Spam, onbetaalde reclame en andere commerciële uitingen zijn verboden. Ook een gebruiker die zich bedrijfsmatig met Fiat Stilo’s en het onderhoud daarvan bezighoudt, maar die geen betalende adverteerder is, mag zich alleen als privépersoon en Fiat Stilo-liefhebber uiten. Voor meer informatie over zakelijke advertenties op http://www.Fiatstiloclub.nl, kan er e-mailcontact op genomen worden met info@fiatstiloclub.nl

Bij vragen/problemen/op- of aanmerkingen graag contact opnemen met de forum-crew d.m.v. een email of een PB. (persoonlijk bericht) Het is niet toegestaan vragen of opmerkingen van handelingen door de forum-crew op het forum zelf te posten. Op dit forum dient iedere bezoeker met respect behandeld te worden.

Bij het niet naleven van bovenstaand reglement behoud de forum-crew zich het recht, na drie waarschuwingen over te gaan tot een tijdelijke ban, en in uiterste gevallen, tot een permanente ban. De crew behoud zich het recht voor om na ongepast gedrag op het forum of respectloos gedrag jegens leden en crew direct over te gaan tot een permanente ban.

Gesloten