Pagina 1 van 1

[GESLOTEN] [2014] "nieuwjaarsmeeting" 18.1.'14

Geplaatst: za jan 18, 2014 10:11 pm
door cees26
Signori/a

Reeds om half 5 waren wij in De Bilt voor onze nieuwjaarsmeeting. Arthur stond daar al,samen met Ingrid en Anand. Langzaam kwamen de Stilo's binnendruppelen. De Stilo van Dennis werd voorzien van een nieuwe accu. Om vijf uur vervoegden wij ons in de bar van van der Valk, waar wij genoten van het eerste rondje, ons aangeboden door FSC. Arthur hield een kort voorwoord, waarna het gesprek goed los kwam. Op de valreep werden wij verrast door de komst van Jan (Koster). Hierna genoten wij van een voortreffelijk etentje bij van der Valk. Degeen die er niet bij waren : jullie hebben echt iets gemist, het was namelijk weer ouwerwets FSC gezellig, waarbij wij een aantal nieuwe leden hebben ontmoet, nu zijn er "gezichten" bij de namen op het forum. Kortom, het was grandioos. Na nog even nagepraat te hebben op de parkeerplaats (het blijft een stoer gezicht, de Stilo van Jan met een Duits kenteken), gingen wij met een voldaan gevoel, in een optocht van 3 MW's richting A9.

Graag tot ziens op 12 april bij onze ALV, waarbij wij hopen op een nog grotere opkomst !!

saluti
Cees

Re: "nieuwjaarsmeeting" 18.1.'14

Geplaatst: za jan 18, 2014 10:41 pm
door Schumi
Ik sluit mij helemaal aan bij de woorden van Cees...was een super gezellige bijeenkomst...leuk om zo met leden in gesprek te gaan die je tot dan toe nog alleen maar op het forum heb mogen ontmoeten....dit is toch veel leuker hoor...!!!

Ik zal nog even laten zien hoe gezellig het echt was... :o :)
Afbeelding

Er moest ook nog even een accu gewisseld worden...dat is natuurlijk bij de FSC een koud kunstje... :o :lol:
Afbeelding
Afbeelding

Re: "nieuwjaarsmeeting" 18.1.'14

Geplaatst: ma jan 20, 2014 3:24 am
door @N@ND@B@RTH
Het was weer een hele gezellige meeting en vooral de opkomst :o
Leuk om de nieuwe leden te mogen begroeten.

Hoop de volgende keer nog meer te begroeten.

Bedankt namens mezelf en de FiatStiloClub voor de gezelligheid ;)

Re: "nieuwjaarsmeeting" 18.1.'14

Geplaatst: ma jan 20, 2014 1:05 pm
door Pulito
Na de cursus accu wisselen "by Arthur" voor Dennis, ken ik ze nu ook in levende wijze. En nog vele anderen dit was voor mij nml de eerste meeting met de FSC maar alle gekheid op een stokje het was GEZELLIG en ja met HOOFDLETTERS. Leuk praatje vooraf, lekker gegeten met z,n allen ik heb genoten dus tot de volgende maar zou ik zeggen :!: