Pagina 1 van 2

[GESLOTEN] Verlagingsveren

Geplaatst: vr apr 25, 2014 1:51 pm
door HazeSpace
Ik ben van plan mijn stilo een stukje te verlagen. Natuurlijk voor de looks maar vooral om de wegligging.

Vind de stilo iets te comfortabel. De vering (vooral voor) is veel te zacht en met te veel travel. Even een drempel op of af gaan en de hele vering wordt volgens mij al ingedrukt.. In de bochten is het net een boot. Om deze reden ben ik dus op zoek naar andere veren. Een schroefset van 900 euro is net even boven mijn budget.. En zo super stijf hoeven ze ook niet. Ben eigenlijk op zoek naar redelijk stugge veren.. maar niet TE stug. Wil niet te veel stuiteren maar wil wel wat comfort inruilen voor wegligging/minder roll.

Er zijn er nogal wat verlagingsveren te koop voor de stilo. Welke gebruiken jullie en hoeveel mm is hij dan lager en wat zijn jullie ervaringen ermee?

Re: Verlagingsveren

Geplaatst: vr apr 25, 2014 3:11 pm
door A&D Abarth
Ik zag op mp een schroefset te koop staan voor de stilo! Wellicht past die op die van jou. Hij vroeg 150 euro. De link heb ik zo niet bij de hand

Re: Verlagingsveren

Geplaatst: za apr 26, 2014 2:11 pm
door HazeSpace
Waar heb je op gezocht?

Als ik fiat stilo schroefset intyp zie ik er geen voor 150. Kom wel subz schroefset tegen voor 250 euro? ener of ander nederlands bedrijf maar vraag mijzelf wel af waarom die zo goedkoop zijn vergeleken met anderen. 2 drempels en dan al kapot? :D

Re: Verlagingsveren

Geplaatst: za apr 26, 2014 2:22 pm
door A&D Abarth
Zie link, lastig te vinden met zijn omschrijving

http://www.marktplaats.nl/a/auto-onderd ... ousPage=lr

Re: Verlagingsveren

Geplaatst: za apr 26, 2014 4:27 pm
door HazeSpace
Heb hem even een berichtje gestuurd ;)

Re: Verlagingsveren

Geplaatst: zo aug 31, 2014 7:52 pm
door HazeSpace
Ik ben dit al een tijdje van plan.. Nu komt het moment ook echt daar! Dus even de vraag nog een keer voor ik wat bestel..
HazeSpace schreef:Er zijn er nogal wat verlagingsveren te koop voor de stilo. Welke gebruiken jullie en hoeveel mm is hij dan lager en wat zijn jullie ervaringen ermee?

Re: Verlagingsveren

Geplaatst: do sep 04, 2014 6:19 pm
door HazeSpace
Er is niemand met verlagingsveren???? ;)

Re: Verlagingsveren

Geplaatst: do sep 04, 2014 8:04 pm
door Schumi
Is gewoon allemaal te persoonlijk HazeSpace… wat vind je mooi...en lekker rijden...iedereen heeft daar zo zijn ideeën over,maar als ik je een advies mag geven gaan niet verder dan 30 mm.

Re: Verlagingsveren

Geplaatst: za sep 06, 2014 10:52 am
door HazeSpace
Verder als 30mm wil ik sowieso niet gaan. Het gaat mij ook meer om de functionaliteit (wegwerken van de verschrikkelijke bodyrol) dan de looks. Ik zat ook te denken aan progressieve veren maar ik twijfel of dat dan nog wel stijf genoeg is of niet.

Re: Verlagingsveren

Geplaatst: za sep 06, 2014 12:05 pm
door Schumi
Het zijn niet alleen de veren die dat bepalen hoor !!! de schokbrekers zijn even zo niet belangrijker daar in !!! :o